Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Делије у Арени (Евролига)
(03-24-2015, 09:58 AM)Ujka Vanja link Wrote:Тај специјалис је већ урађен тиме што је дозвољено да на утакмицу оде ко осећа да треба, али без застава, бубњева, барјака, вођења навијања. То је и више него довољно. Прошли дерби је била пуна наша трибина, тако ће и сада бити, али Делије сигурно неће организовано доћи.

Знам да форуми нису најсрећније место за овакве предлоге, али ме је ова одлука подсетила на предлог који сам пре пар година дао на Делије.нет-у. Предлог је био да Делије организовано иду само на фудбал, а да на остале спортове иду Звездаши. Тада је мало људи скапирало о чему причам, мада је међу њима био један од модератора тог форума. Остали су одмах скочили да ми ''копају очи''. Ево, пар година касније се испоставило да то и није био баш толико лош предлог и да је примењен на АБА лигу. Е сада ја поново питам да ли је изводљиво да се тај принцип и званично примени на све спортове осим фудбала. Мислим да је прави моменат да се размисли о тој идеји јер су регионална такмичења заживела у кошарци, рукомету и ватерполу и постаје компликовано да се похвата шта у ком спорту треба да се испрати, а шта не.

Како су Делије уједно и Звездаши, оставила би се сваком појединцу слобода да сам одлучи да ли ће и на коју утакмицу да иде. Наравно као што је речено без застава, бубњева, шипке, мегафона.... Мислим да би се група тиме доста растеретила. А простор за злонамерне коментаре би се свео на минимум.
Reply

Messages In This Thread
Одг: Делије у Арени (Евролига) - by Pijanac - 03-24-2015, 11:28 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)