Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Делије у Арени (Евролига)
Коментар брата са другог форума, сви знају добро а највише и ми сами колико смо лојални својим принципа и ставовима.. али ово је сасвим нешто друго тј. велики РАТ можда и најзначајнија битка против наших душмана које треба да докусуримо управо МИ и играчима би много значили у крајњем циљу ка томе, има још доста времена до 14. Априла и о овоме треба добро да се разимисли..                                                                                      

''Навешћу једно мишљење, које је врло вероватно у том духу различитости али нема везе са Грковим постом а које је врло битно,па ћу га написати овде.Да би се сликовитије описало, навешћу да су у слличној ситуацији наша Браћа Гате7 у кошарци.На пример када би Грчки клубови играли неку балканску лигу где би играли и Македонски клубови.Зелени на пример навијају у тој лиги не гледајући на патриотизам и играње са непризнатим именом Македонија са стране Грчке.Као на пример да ту лигу из патриотских разлога бојкотују Браћа Гате7.И сада кључна ствар у госте им долазе зелени који на пример добију 500 карата за ту кошаркашку утакмицу.Па да ли ико може и да замисли да би Браћа из Пиреја дозволили да 500 тих зелених зечева напушава пуну дворану црвено-белих симпатизера и да они не навијају у том случају против мрских непријатеља.То је просто незамисливо и то би се звало ЛЕХ СПЕЦИАЛИС,пропао би кров дворане од песме наше Браће.Ми смо у ситуацији да бојкотујемо Јадранску лигу и то је све у реду,али када играмо утакмицу против ДЕБЕЛЕ СВИЊЕ,КОЊСКЕ ГЛАВЕ и остале дружине из животињског царства,без сумње треба да постоји поменути ЛЕХ СПЕЦИАЛИС.Поменути ЛЕХ СПЕЦИЈАЛИС би се требао користити у случају као сада на пример и окршаја који предстоје и који гласи,ЖИВОТ или СМРТ.Па у крајњем случају да је толико битно за клуб а да није у питању дружина из животињског царства,већ нека Будућност,Цедевита,било ко,требало би требало....Ај да занемаримо трофеје,али да клуб избије милионе еура самим НЕ пласманом у лигу коју сада играмо Барса,Реал,Макаби,тамо,амо превелика цена и велика коцка потпуно беспотребно.У бити,или ће они нас да гурну у амбис или ћемо ми њих.У тренутној ситуацији са организованим појављивањем на поменуто бити или небити,веће су нам шансе да их шикнемо бесповратано дубок амбис.Ето мало о једној од различитости поменутог размишљања тренутног.''
Reply

Messages In This Thread
Одг: Делије у Арени (Евролига) - by Ултрас Либери - 03-23-2015, 10:23 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)