Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Актуелности из домаћег спорта
(03-19-2015, 09:56 AM)Пијанац link Wrote:Такође, овај њихов циничан ''јубилјеј'', 20 година без пенала у дербију. Био сам на том дербију и поуздано тврдим да ни то није била ситуација за пенал, већ је досуђен да би изједначили и да би се унела неизвесност у првенство, те да би 100-ти дерби као својеврстан јубилеј одлучивао првака. Када већ тако нешто обележавају, зашто не кажу у којим су они конкретно ситуацијама у тих 20 година оштећени за пенал. Ево нека каже неко овде, опет се највише уздам у 100%ацб-а, јел памтите неке конкретне ситуације. Ја лично не, уз ограду да 6 од тих 20 година нисам живео у земљи.

Је л' ми верујеш да сам размишљао о томе, ал' појма немам. Од тад је било скоро 50 дербија и једино што памтим да им је био свиран пенал '99. у финалу Купа, после НАТО агресије, а то ми је, колико се сећам, било сумњиво. Мада добро, свирао је после и за нас  ;D.

У сваком случају, једу говна као по обичају и раде све оно за шта оптужују нас.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Актуелности из домаћег спорта - by 100%anti crnobeli - 03-20-2015, 05:23 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)