03-05-2015, 01:24 PM
(03-05-2015, 11:24 AM)Пијанац link Wrote:Уговор 50%-50% је Џајић потписао са Жигићем, и ако ме сећање служи са Бишевцем. Са генерацијом '84 није. По мојим неким информацијама, Бошко Јанковић ни дан данас нема менаџера.Сећам се конференције за штампу као да је јуче била. Постројили пола те генерације, Ковачевића, Басту и остале. Џаја се хвалио да су потписали уговоре на 5. година. А онда смо 2006. године сазнали да су сви ти уговори били 50-50 а ми оплели по Пиксију који је био на другом крају света када су ти уговори потписани.
(03-05-2015, 11:24 AM)Пијанац link Wrote:Мишковић није ''један од'', већ је он зачетник пропасти. До њега и Пиксија се то колико толико још и држало. А онда су они бацили грудву низ брдо, која се претворила у лавину и порушила град.
Па јесте један од и то један од мање битних лопина. Колико знам са њим смо на нули. Оно што је "донирао" вратио је преко Коромана. Но рецимо да нисам у праву. Оно у вези чега сам 100% у праву је да мишковић није био зачетник било чега. Ми смо у ствари највећу пљачку претрпели још крајем 90их када је штошта у држави и режиму финансирано продајом Станковића и Друлића. Звезда ни динара од тих огромних пара није видела.