Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2014/15
Ти стварно мислиш да ћемо толике новце наћи за месец дана? Ја стварно не знам ко би био толико луд да баци те паре у бунар без дна. А докле год се не постави питање одговорности те паре нам суштински ништа неће ни помоћи. Зашто Мишковић? Ако тако добро памтимо ајмо још мало у прошлост. Ајмо нпр у 2004у када је Џајић потписао уговоре са оном последњом добром Звездином генерацијом 1984 (заправо последњом Звездином генерацијом уопште), који су по први пут на велику сцену убацили менаџере јер су то били први уговори у односу 50-50 клуб-менаџер. Ми од тада користимо исти принцип и од тада се пљачка клуба отргла контроли. После је те играче продао Пикси и сви смо се наоштрили на њега иако се он по свему судећи вероватно ништа није ни питао за те играче управо из разлога тих уговора који су менаџерима давали пуну контролу над судбином играча а посредно и над судбином клуба.

Ајмо још мало у прошлост. Ајмо у прве године након 5октобарске капитулације. Ко је тај Човић, шта је и кога он то координисао на Космету? Сећа ли се неко? Шта смо ми о њему годинама говорили? У каквим смо односима били са њим? И како смо то дозволили да нам ових 15 година једина константа у клубу буде највећа љига и криминалац којег је овај народ видео - Весић? Малтене нам је угасио КК па смо га пустили да дивља и па ФК-у.

Мишковић? Само још један од лопина али лопина која је макар у теорији могла и да да неки динар клубу, ови горепоменути могу само да узму. А велика иронија је да смо добили Макси на Маракани којег смо се толико плашили, само није га мишко изградио.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - by Lelemud - 03-05-2015, 11:06 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)