Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Актуелности из домаћег спорта
(03-02-2015, 11:16 PM)Пијанац link Wrote:http://www.telegraf.rs/sport/1458947-slo...ije-na-b92

Јел гледао неко ову емисију? Колико год да има истине у нечему, када то Б92 изнесе на свој начин делује рогобатно и иритантно. Прво, водитељка нема појма о чему прича када је ова тематика у питању, али својим нападним ставом води главну реч у сваком разговору, а у ствари врти две, три ставке које је научила напамет. Она опет нападна јурњава по паркинзима и прозивке о криминалу не приличе озбиљним новинарима.

А даље мало и субјективно. Звездини функционери представљени као лица са потернице уз обавезну хорор музику у позадини, Партизанови представљени релативно нормално. И брате мили, када је фудбал у питању, не може прича о два клуба да почне са Партизаном, како је ова емисија почела химном ''док Партизан битке бије''. Увек се говорило Звезда и Партизан, не обрнуто.

А, шта сте и очекивали од У-92? Знамо сви врло добро какве они емисије праве... Још од када...
Мислим, ако би мене неко питао, избацио бих ја и политичаре и све друге криминалце и из Звезде и из осталих клубова, али ове емисије глупаве нити ће томе допринети, нити има какве користи од тога... Безвезе...
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply

Messages In This Thread
Одг: Актуелности из домаћег спорта - by Веља - 03-03-2015, 12:43 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)