02-22-2015, 09:21 AM
(02-21-2015, 06:45 PM)100%anti crnobeli link Wrote:Овим наравно не тврдим да је он радио за гробље, већ да је био најобичнији каријериста и демагог, коме до Звезде било стало колико и мени до Сконто Риге.
Држ' се ти Вентспилса, јебо Сконто. ;D Љубав према Летонцима по страни, можеш ли 5 марке да ставиш да је Толету до гробара стало много више?
Да се разумемо, осим што је Миљан уништио домаћи фудбал, за све друго што сам писао не мислим да је нешто лоше. Чак штавише, подстичем и друге да размишљају у том правцу. Као што си сам написао, грађење логистике је била неопходност јер су они имали своје методе. И сада је.
И мислим да није касно. Власничку трансформацију у било ком облику не очекујем у скоријој будућности. Већ сам писао о томе, много је ту разлога зашто је тако. Треба направити у овоме што имамо систем у којем би европска лиценца била приоритет сваке године и у којем би искористили то што је изгледа и комшилук мало дошао на ред да се уништава. Катанац једноставно не могу ни да замислим. Фудбалски клубови око себе окупљају критичне масе, а критичне масе су погодне да постоје јер често могу да буду корисне превасходно у негативном контексту када се о њима пише данима у новинама уместо о много важнијим државним проблемима. Баш бих волео да видим тог политичара који би на првом месту саопштио да се на Звезду ставља катанац, а на другом који би се одрекао те масе која му користи да манипулише остатком народа и коначно на трећем месту који би себи дозволио да та маса уместо о Звезди почне озбиљно да размишља о томе како у држави ништа не ваља.