Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2014/15
Koнкретно ситуација око Лазовића, која је замршена. Ја да сам на Терзином месту, после свега прочитаног, рекао бих Лазовићу:

" - Све што си до сада зарадио биће ти плаћено. Али сад мењамо уговор јер више не можемо оволико да те плаћамо, играј колико можеш и чувај ноге. Ако се опет повредиш и направиш паузу од годину и по, пропада ти питање животне егзистенције. Сам одлучи оћеш да играш или нећеш. "

Ето, то је моје мишљење. Лаза може и да не игра уопште до краја уговора, тако да нема шанси да се опет повреди. Сви знамо како је Бошко Јанковић прошао, лепо га кренуло у Италији, па се повредио.

Мада, и даље фале конкретни одговори везано за Ћаласана, и о могућности да се никад више не понове ситуације попут њега, Стеве Мајамија, Марка Мишковића, Драгог Мићовића, Раје Божовића и осталих незахвалних паразита:
http://www.b92.net/mobilni/sport/904425

То би требало да значи да од маја можемо да очекујемо сунце.. после кише. Какав смо народ, не бих се нимало изненадио да нађемо неке рупе у закону, само да неког зајебемо. Зато нас у иностранству доживљавају као лопове и преваранте.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - by KizaLion - 02-11-2015, 06:31 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)