Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
Није тачно да једва чекам пораз. Радоња добијао или губио, просто не верујем у њега. Нема он тај пркос или инат, који му треба да би успео. Нема осећај за играче, коме иде а коме не. Често тренерско (и то је упитно) знање није довољно, фали му позитивна дрскост. Као када Вукоичић се изнервира и опсује све као Самарџијском. Или као Жоц, Дуда.. и Свиња наравно. Само што свиња има поган речник, притом и болестан.

Радоња зна само да опсује у себи "Мајку вам лоповску", кад смо изгубили не ово прошлогодишње, већ претпрошлогодишње финале с сточарима. Уместо да је лепо извео играче с терена после спорних судијских одлука, па их вратио после 5 минута. Није довољно бити тренер, мораш бити и тесар, војник, ратар, генерал... све у једном, да се ова Свиња коначно порази.

Ишао ми на нерве кад је Катићу давао огроман кредит за срљања. 4-5 срљања па га тек изведе. Неке извлачи после једног или макс 2 срљања.

Код Срба је памет кратка, то ме никад није ни чудило. АБА лигу полуфинале је директно он засрао, а улог био превелики. Огромним чудом сада играмо Евролигу, буди свестан тога. Сада је макар наводно селектирао играче, тако да је одговорност много већа. Лепо је што имамо скор 20-1.. ал постоји правило кад је стока у питању, укључујући и магарце:

"Кao dobra krava koja da puno mleka, ali na kraju ritne kantu i prospe sve što je dala."

Дакле, видећемо да ли ћемо на крају просути све. За 2 месеца ћемо сабирати резултате, не у јуну. Од јуна нема много вајде. Улог је никакав.

Свиђа ми се оптимизам код тебе.. ал као што рече брат Пијанац.. проклети смо у овом спорту. Надам се да ћемо ове године макар изаћи из хале као људи. Пошто АБА лигу не пратимо као група.. сточари су у предности, дефинитивно.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Messages In This Thread
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - by KizaLion - 02-09-2015, 01:56 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 12 Guest(s)