Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
Рече мени у јуну један наш члан преко смс поруке, за време друге или треће утакмице с сточарима "Курац не можемо да убодемо". То ме подсетило на јучерашњи меч, курац не убосмо у Арени, ал ниједном. Кад већ нам не иду тројке, онда је ту крив тренер, који не зна да каже играчима "Стоп". Можда би ови и шутирали и још 10-15 пута и опет ниједну не уболи. Можда слабо тренирају, а можда су и другачији кошеви него у Пиониру, ал како је другима тако је и нама.

Ускоро се ближи Куп Кораћа. Мислим да је боље да изгубимо ту, јер већ имамо од прошли пут. А нећу да тај Куп буде евентуални алиби да Радоња и даље остане, ако освоји само тај Куп ове године. Радоња мора да се докаже на великим утакмицама, попут полуфинала АБА лиге где нам улази цела сезона а улог је велики. Све ми се нешто чини, да ће и на том плану оманути, иако има одличне играче, за ове услове. Држим се народне "Више вреди војска магараца коју предводи лав, него војска лавова коју предводи магарац". У Радоњи често видим лик магарца, надам се да ће то ишчезнути.

Нису овде у питању само тројке, већ комплетно вођење тима, нема осећај за играче, коме иде а коме не.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Messages In This Thread
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - by KizaLion - 02-06-2015, 07:10 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)