Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Актуелности из домаћег спорта
Дарко, морам ти рећи да сам запазио да доста учествујеш у расправама на овом форуму, а да сам форум има јако мало користи од твог учешћа. Или качиш линкове са других сајтова, углавном РСБ-а или пљујеш Гробаре, опет углавном пропагандом коју можемо наћи на РСБ-у или величаш Човића и КК, што опет није страно том сајту. Не знам да ли си тамо један од уредника или ти се само њихови материјали поклапају са личним размишљањима, али морам ти рећи да је овај форум замишљен да се на њему дискутује и размењују мишљења појединаца. Значи, линк са другог сајта или видео материјал треба само да потпомогну појединцу да изнесе неку поенту коју хоће да представи, а не да се каче два линка и смајли као што си ти управо урадио.

Конкретно ово за Туђмана, ја сам образложио зашто се не слажем са ставом из видеа који сам окачио, а ти си на то додао 8 линкова без реч да си рекао. И овај последњи видео који си данас објавио је на Јутјуб окачио један од активних Каффеових форумаша. Ако он сам није осетио потребу да тај видео подели са нама овде или са Делијама на званичном сајту групе, није ми јасно зашто се РСБ кити његовим перјем и качи тај видео на својим страницама по друштвеним мрежама.
Reply

Messages In This Thread
Одг: Актуелности из домаћег спорта - by Pijanac - 02-02-2015, 04:03 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)