Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2014/15
Имали смо критичну масу, али је нисмо искористили ваљано и кренуло је да се осипа. Тешко да ћемо је опет направити. Као када крава да пуно млека али ритне канту и проспе скоро све. Тако је нама сада. Значи, у стању смо некад да засеремо 90% добро урађеног посла.

Управо сам гледао голове из Звезда - Рома 2005. Сад кад вратим филм уназад, ту је Луковић, Анђелковић је ушао у тим годину касније. Видећемо шта ће бити. Ни нападача немамо, што не врате Жигића ако се већ толико куне у Звезду.. кад је Европа у питању, памтим само Кјево и Рому како смо добили, а то је све било пре скоро 10 година и јаче. Врло танко. Кореографије које смо радили на тим европским утакмицама имамо против Јавора и Младости из Лучана,  као неки вид компензације.

Друго је што ми немамо правог играча, капитена, као нпр. Саша Илић. Милијаш је нешто покушао, па су га извређали с "Милијаш напоље" после Черномореца. Који ће то наш играч да дуже остане после печалбе у иностранству? Максимум је година, година и по. И то је прилично тужно.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - by KizaLion - 01-03-2015, 03:57 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)