Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2014/15
Ја лично не видим било кога ко ће то да купи, а поготово ко ће да купи а да му интерес буде спортски. Ако се неко и одлучи и пљуне 50 милиона да врати дуг и то да купи, тог ће најпре занимати земљиште и локација.

Даље, Киза је споменуо, а и ја више пута Бугаре и Румуне. То је ако се икад клубови приватизују једини модел који ја овде видим. Значи, ничу мали тајкунски клубови, док Звезда и Партизан одлазе у просек. Од 4 велика клуба у те две државе, а сви су приватизовани, једино се Стеауа батрга да игра неки фудбал. Динамо Букуреш,т Левски и ЦСКА Софија су у дебелим говнима. А и та Стеауа 7 година није титулу видела док се тајкунски Клуж башкарио лигом. О Лудогорецу да не говорим. Успоставили монопол у бугарском фудбалу, а основани пре непуне деценије.

(12-29-2014, 12:42 PM)KizaLion link Wrote:Можда гробарима узму грб и боје као Стеауи, ако не врате стадион војсци  Big Grin

У овој причи смо у истом сосу са Гробарима и ако то препознамо и заједно створимо одбрамбени механизам, можда и успемо нешто. Овако док они нас кецају за дуг, ми њих за стадион, неко трећи трља руке.

Даље, ово што Киза параноише са шиптарима, Хрватима јесте теорија завере али није искључено да се једном и деси. У КК-у је прошла Идеа као спонзор, а прича се да је неки тамошњи бизнисмен један од главних финансијера, без да је ико реч рекао. Али и о томе сам већ писао. Треба међусобно да рашчистимо шта хоћемо од свог клуба. Ако хоћемо да буде оличење Српства, традиције и чега још, дај да се аматеризујемо и да гајимо те вредности без икаквих резултатских императива. Ако хоћемо спортски да будемо конкурентни, онда бајо нема одбијања оног ко хоће да уложи новце.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - by Pijanac - 12-29-2014, 02:04 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)