12-26-2014, 01:23 AM
(12-25-2014, 11:17 AM)KizaLion link Wrote:http://novibeogradafera2.blogspot.com/20...zrtvu.htmlЗачудило ме да није свиран пенал за младост и да га он изведе и тако постане јунак, мада има времена, неће они одустати од звезде тако лако, јер "детету"треба дати шансу
Шоу се наставља! Али да извадим овај пасус, пошто брат Лућони де Рубино ;D воли све што се пише о врхунским квалитетима Бате Сантоса и сина му Милана:
Gašić: Ne osećam se prozvanim!
Osim Novog Pazara, Tomislav Karadžić je, indirektno, upro prstom i u čelnike Mladosti iz Lučana, koji takođe nisu došli na sastanak. Mnogi su kao čoveka koji je njima, navodno, zabranio da doputuju u Staru Pazovu spomenuli Bratislava Gašića, ministra vojnog, čiji sin Milan nosi dres ovog superligaša.
- To su samo pretpostavke. Apsolutno se ne osećam prozvanim niti imam veze s tim što priča Karadžić - ističe Gašić u izjavi za „Alo!“.
Дакле, шта кажу домаћи скаути, јел ће Милан експлодирати у Младости, а онда коначно прећи у светињу? ;D грози ме та сама помисао као и гробаре да им се враћа Милија Бабовић све с Стефаном у пакету.