11-14-2014, 10:57 PM
Брате, не пратиш радњу серије.
Део љубитеља фудбала, блиских једном клубу који је на истом брду као и наш, не да Толета ни за живу главу. Не иду на утакмице, али су на интернет порталима веома активни и стварају лажну слику да их има Бог зна колико. А данас се управо интернет портали користе да се створи слика јавног мњења. Ето, после фијаска дипломатије ФСС-а у Ниону након утакмице са ћифтарима, као главни кривац за све је на крају баладе окарактерисан Иван Богданов. Иде се толико далеко да се прича да би срања било и да чувени дрон са оним ђубретом није летео изнад српске земље, као и да је пре утакмице био састанак на нашем стадиону којем је поред руководства нашег клуба присуствовао и Богданов. А како ти људи не иду на утакмице на знају да је тај исти Богданов прошле године био на утакмици Србија-Хрватска када се ниједан инцидент није догодио. А и тада је била ужарена ситуација на релацији Звезда-Толе, а ипак је са Севера сва негативна енергија била каналисана ка Хрватима. Они Толета не дају не зато што је то њихов став поводом дотичног којег иначе немају, већ искључиво зато што ми тражимо да он оде, па се руководе старом народном ''непријатељ мог непријатеља ми је пријатељ''.
Фудбалска репрезентација Србије је иначе на неки начин жртва тог болесног односа њих и нас. Култ репрезентације не постоји, а и њима и нама је клупско далееееееко изнад репрезентативног. И њима и нама репрезентација служи искључиво да једни другима набијамо на нос ко је у праву. Као што ми вечерас прстом упиремо у Толета, они су након СП-а у Африци кривили играчки кадар који су чинили махом Звездини бивши играчи. Е то је репрезентација Србије у 21. веку, предмет препуцавања.

Фудбалска репрезентација Србије је иначе на неки начин жртва тог болесног односа њих и нас. Култ репрезентације не постоји, а и њима и нама је клупско далееееееко изнад репрезентативног. И њима и нама репрезентација служи искључиво да једни другима набијамо на нос ко је у праву. Као што ми вечерас прстом упиремо у Толета, они су након СП-а у Африци кривили играчки кадар који су чинили махом Звездини бивши играчи. Е то је репрезентација Србије у 21. веку, предмет препуцавања.