09-29-2014, 09:53 AM
(This post was last modified: 09-29-2014, 10:01 AM by херцеговац.)
Прије скоро шест, седам година док сам живио на Звездари, циркали рођак и ја у Звердаској шуми горе на послиједњој 65-тице, спремали се за текму. Обична ЈСЛ текма.
Кренемо се спуштати, видимо кола нас прате. Изађемо на пумпу, друга станица тролејбуса, она мала пумпа, када нас ту зауставише, а стиже и онај што нас је пратио.
То је оно стандардно, руке на кола и претрес.
Рођак да отвори гепек, а он по курцу држи алат у дрвеној кутији од муниције...
Ни пет ни шест, у року од секунда смо обијца били на земљи...
Буразеру, није било вике и драме...
Поента!
На снимку се јасно види утока једног од њих, и тај хода окрвављене главе, а дрече на све стране... Мало ми је нереално.
Ово једино да су неку чобани од полицајаца па да имају такав превид, мада имају ознаке жандармерије. Не знам која је то савремена полицијска процедура да се вриштањем 'лези доле' људи, потенцијално опасни, обарају на земљу!?
Касније кажу да су из аудија вадили и аутоматску...
![[Image: andrej-vuc_620x0.jpg]](http://www.novosti.rs/upload/thumbs/images/2014//09/andrej-vuc_620x0.jpg)
Онај са утоком је у овом моменту на земљи са још једним, а остали са рукама на зиду.
Кренемо се спуштати, видимо кола нас прате. Изађемо на пумпу, друга станица тролејбуса, она мала пумпа, када нас ту зауставише, а стиже и онај што нас је пратио.
То је оно стандардно, руке на кола и претрес.
Рођак да отвори гепек, а он по курцу држи алат у дрвеној кутији од муниције...
Ни пет ни шест, у року од секунда смо обијца били на земљи...
Буразеру, није било вике и драме...
Поента!
На снимку се јасно види утока једног од њих, и тај хода окрвављене главе, а дрече на све стране... Мало ми је нереално.
Ово једино да су неку чобани од полицајаца па да имају такав превид, мада имају ознаке жандармерије. Не знам која је то савремена полицијска процедура да се вриштањем 'лези доле' људи, потенцијално опасни, обарају на земљу!?
Касније кажу да су из аудија вадили и аутоматску...
![[Image: andrej-vuc_620x0.jpg]](http://www.novosti.rs/upload/thumbs/images/2014//09/andrej-vuc_620x0.jpg)
Онај са утоком је у овом моменту на земљи са још једним, а остали са рукама на зиду.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!