Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2014/15
Лука Јовић већ извесно време одише себичлуком. Код гола је имао искоса са леве стране потпуно самог саиграча који је био у много бољој позицији за гол. Да га није дао, већ је био зрео да му се спомене неки члан фамилије. Smile То је вероватно последица притиска који му је натоварен на леђа. Са друге стране Грујић одушевио са пар потеза. Слалом, а ла Марадона је стварно био сјајан. Штета што га Деспот није пустио да доврши акцију. Свако данас хоће да да гол и да се прослави јеби га. Нека Антиполитика на својој теми прокоментарише ситуацију, ја сам мишљења да је гол с' правом поништен. Ристић и Јовановић стандардно добри када год добију прилику, што овако на великој сцени, што утакмицама понедељком када играју играчи са мањом минутажом. Катаи са два шута позитивно изненадио и живо ме занима шта од њега можемо да очекујемо. Босанчић зна са лоптом, али зна и да замрси и претера. Залагање у неким моментима лоше. Изгуби лопту и неће да приђе да проба да је узме. На крају би неправда била да је Спартак дао гол пред крај, јер смо по приказаном заслужили бар нерешено. А жал остаје што се Деспот умешао и спречио нас да их клепимо по ушима на отварању стадиона.  Smile

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - by Pijanac - 09-06-2014, 09:34 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)