Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2014/15
(08-28-2014, 09:26 AM)Милош05 link Wrote:Ако већина овде тврди да више никада неће бити здраве фудбалске приче ајде онда да затворимо радњу и престанемо да каљамо славно име нашег фудбалског клуба.

Брате, јел ти није јутрос бар мало било глупо када си прочитао да је усрани Лудогорец ушао у ЛШ? Верујем да их води тешка поштењачина, бугарски тајкуни су надалеко познати по поштењу. Када си чуо за Марибор? Када Динамо годинама игра једну од две европске лиге? Јел ти неће бити глупо ако Партизан, не дај Боже, прође вечерас у групе? Сви се на овом Балкану снађоше у транзицији, прихватили правила игре и пливају. Само Звезда треба у бетон или да затвара радњу. И то на одобравање сопствених навијача. Е па нећу у бетон, оћу мало у Европу. И уопште не постављам питање ко ће тамо да ме води. Нека ме воде и Терзић и Човић и Кокеза, свима сам у старту дао подједнаку шансу и нисам правио питање због њихових биографија. Али ако ми то не остваре, онда ћу биографију да им натакнем на грбачу као додатни терет. Човићу и Кокези већ јесам, а Терзић нека се потруди да им се не придружи.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - by Pijanac - 08-28-2014, 12:41 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)