08-28-2014, 10:51 AM
за почетак у животу је најважније прежовети Ко преживи може и лист да окрене -у нашем случају мора да окрене Терзић лично ј свакакав и да је дошао пре 10 година био би несрећан У тренутку у ком је дошао чак и кад би хтео нема шта да краде Клуб избачен из Европе са само једним играчем под уговором -Петковића Оформио је солидан тим довео једног од перспективнијих тренера финансијски средјеног -Лалатовића На прву лопту није распродао омладинце већ их задржао Грешка довођење Планића изузетанпотез би бар по тренинзима могао бити довођење М Бођа
Јавно износи цифре тим је сасвим конкурентан за титулу
Жао ми је плата и односа само многиод њих немају ни мало одговорности и љубави према Звезди Да је наша легенда жива Зеља имао бишта да каже Прошитајта драга моја браћо Нушићевог Покојника овде кад те сахране тј кад одес у бетон лигу нема повратка
Искрено желим да оформимо тим освојимо титулу приватизујемо се и вратимо се тамо где нам је место да фудбалски следеће сезоне презимимоу Европи Корен наше кризе је многострук али је основно Резултат а ми 20 -и нешто година нисмо презимили у Европи
Ако се деси да се приватизујемо власник ће имати и знати како се бори против лоповлука а свима желим да то схвате
Јавно износи цифре тим је сасвим конкурентан за титулу
Жао ми је плата и односа само многиод њих немају ни мало одговорности и љубави према Звезди Да је наша легенда жива Зеља имао бишта да каже Прошитајта драга моја браћо Нушићевог Покојника овде кад те сахране тј кад одес у бетон лигу нема повратка
Искрено желим да оформимо тим освојимо титулу приватизујемо се и вратимо се тамо где нам је место да фудбалски следеће сезоне презимимоу Европи Корен наше кризе је многострук али је основно Резултат а ми 20 -и нешто година нисмо презимили у Европи
Ако се деси да се приватизујемо власник ће имати и знати како се бори против лоповлука а свима желим да то схвате