08-28-2014, 12:48 AM
(08-27-2014, 11:50 PM)Милош05 link Wrote:Ако је терен једино мерило зашто се онда Терзић брани причом да зна да плива у мутном и да нам треба такав? И да ли ће нам сутра банке рећи: "Терен је једино мерило, ево не морате да нам вратите 50 милиона" ?Жао ми је ради плата али макар Терза и био кримос што баш и не верујем Једина приша је РЕЗУЛТАТ нема овде здраве фудбалске прише нити ће је кад бити Нисмо ми Велика британија па се вратиш из бетон лиге код нас нема повратка Збнаши резултат пре свега и као крајње решење Приватизација па онај ко улаже паре нек мисли ко је КРИМОС
Баш зато што желим да терен буде једино мерило мени је прихватљивија бетон лига него мафија у клубу, филијала у лиги и политичка подобност. Ја стварно не видим поенту у овоме. Таман и да се клуб неким чудом уздигне, догура до неке лиге европе, повеже пар титуала... Шта сутра својој деци да причамо? Чиме да се поносимо? Дошао кримос са јаким политичким леђима у клуб и средио ствари...И то би била као нека узвишена прича? Тешко.
У оваквим околностима више није битан резултат, битна је здрава фудбалска прича која нас једина може заиста извући из овога.