08-07-2014, 09:05 PM
(08-07-2014, 07:44 PM)KizaLion link Wrote:Најжалије би ми било да га сјебемо, а није нам ни први пут.
А од када ми то бринемо за каријере играча више него ли за рођени клуб? Али ајде када ме вучеш за језик. Варкос ће увек остати Варкос и не би овде направио каријеру све да је остао 10 година. Лако је играти у Јужној Америци где се још играју лопте, где се не игра одбрана. Овде сељаци из Чачка и Лучана бију по ногама, а он је из Парагваја где је играо пре Звезде донео надимак ''мршавко''. И много ви верујете Јутјуб клиповима и бомбастичним новинарским насловима. Што није поново продат у Европу ако је тако добар? Мезенга сличан калибар, за њих обојицу је за наше услове рецимо Клео био преозбиљан шпиц. А Дејана Пешића се не би сетио наредних 20 година да га ја једном нисам провукао на овим страницама, а сада га потежеш сваки пут када би да кажеш нешто о голманима. Уби се ти сит од бриге за заборављеног плавушана из Власотинце. Рајковић ће бранити на јесен и треба дечку пружити подршку, а не да ту наричеш и навлачиш на њега неку негативну енергију.
Што се Терзића тиче, он је тек дошао и треба га пустити да видимо шта уме. Радећи у фудбалу је показао да уме да направи играча, да уме да прода играча у правом моменту и да уме да плива у муљу нашег фудбала што је на жалост неопходно. А за кривичне пријаве знаш како иде у Србији, док је погодан свима ваља, када престане да буде погодан ето пријаве, после поново постане погодан и пуј пике. Тако да џабе и тиме лупаш главу. А мислим да је у друштву Тончева, Кокезе и Човића убедљиво најбезболнији, а по фудбалским питањима и најспособнији. Што не значи да сутра ако почне да брља да не треба да се окренемо против њега.