Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2014/15
Јуче је у Бљицу изашао ретко добар чланак о младом Рајковићу, коментарише Душан Томић, голмански експерт. Нисам успео да нађем интернет верзију па ћу прекуцати:

- Гледао сам малог пре доласка у Звезду и недавно против Немачке на омл.рпвенству. Страшно је како су га за годину дана упропастили. Имам утисак да код насвише нико не ради озбиљно са голманима и то ће коштати клубове и репрезентацију.

- Важна је брзина, техника, и читање игре је р голман мора да игра у пољу. Али о Рајковићу , мора да размишља читав клуб а не само тренери.

- Са голманима морају да раде стручни и образовани људи а не кумови и пријатељи главних тренера. Срамота је да Звезда дуго нема репрезентативног голмана

- за 20 година само два аса поникла у звездиној школи - 1995. Звонко Милојевић и 2004. Владимир Дишљенковић, али нису били стандардни...

Дакле, нисам голмански стручњак, ал претпостављам да је игра у пољу много шира него што Макса закуцава голмане да висе на линији.. требало би да га пошаљу у Бајернову или Шалкеову школу, па да изучи зашто је Нојер најбољи голман на свету.. има пасова више од Месија.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - by KizaLion - 08-07-2014, 01:34 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)