06-18-2014, 11:09 PM
(06-18-2014, 10:32 PM)херцеговац link Wrote:Да, чекају приватизацију типа - за петнаест година фк Црвена Звезда Пећинци, а на мијесту садашњег стадиона молови, к. палци!?
Не знам,као што нико од нас не зна шта ће бити.Нити видим да ова управа може овако да настави,а опет довести нове људе у истом систему(без система),плана,програма,одговорности нема смисла! Сигуран сам да ће доћи до приватизације,јер она је неминовност,али се надам,молим Бога као неко ко искрено воли и живи за пре свега фудбалски клуб Црвена Звезда,да ће приватизација спортских клубова бити урађена на другачији начин него приватизације фирми,фабрика,... и да ћемо уместо распродаје земљишта,затварања,...доживети бољитак и кренути ка путу оздрављења и повратку у Европски фудбал. Јер ово сад је тотално аматерски! не причам само о фудбалу,нашем клубу и нашој лиги,већ генерално о спорту у земљи!Лига у кошарци сем престижа нема никакву вредност,ватерполо после сјајних 2 године и освојених титула у свим такмичењима се полако распада,одлазе најбољи и мислим да ћемо опет чекати коју деценију на нове титуле.О рукомету не треба трошити речи,а одбојка БРУКА И СРАМОТА да као ШАМПИОНИ уназад Х година немамо пара да играмо Лигу Шампиона,него учествујемо у Челенџ купу! Приватизација свих спортова,дати не КЛУБ појединачно ,него цело спортско друштво у власништво појединаца, Али не апсолутно,него поделити акције нама ЧЛАНОВИМА КЛУБА,дати нама,спонзорима,легендама клуба 51 проценат,а том неком власнику 49 процената! неко ко ће да уложи здрав капитал,искорени политику и политичаре из клуба,уведе ред управном одбору,радној организацији,омладинској и свим млађим селекцијама! И да се бира на сваких 5 година и да гарантује личном имовином у случају дугова!!!!!! А опет дати му земљиште на коришћење да гради око стадиона молове,хотеле шта год хоће нек врти лову. Јер од оних лимова и корова око Маракане немамо нити ћемо икада имати било шта! Е таква приватизација је добро дошла и свако од нас би дигао обе руке за то!