Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
(06-18-2014, 09:12 PM)херцеговац link Wrote:Може ли неко да ми објасни како ја као гласач и неко ко има 'право' на нешто самим тим, а да не рикнем прије тога, ми сви, да дочекам/дочекамо ту скупштину?

И ја сам члан клуба и редовно обнављам годишњу чланарину и поред сезонске карте сваки пут Купим карту за СЕВЕР,јер можда сам глуп,али ја желим да верујем да те паре иду ЦРВЕНОЈ ЗВЕЗДИ И као члан имам право да бирам,али нисам изашао на изборе,јер како да гласам за било кога кад нико није нити преставио никакав план,програм,.. НИШТА! и шта је још горе годину и по дана касније НИШТА или готово ништа није урађено и даље нико ни један члан управе нити председник клуба као најодговорнији није изашао пред навијаче и јавност са планом. И зато како да ми њих кривимо за нешто кад ништа нису ни обећали?Како да очекујемо да нешто крене на боље,кад они немају ни план ни програм? И зашто се онда чудимо што нико не заказује скупштину нити се било шта ради? Мени делује као да управа НАМЕРНО не ради ништа и млати празну сламу,чекајући тту приватизацију,која ће нам бити понуђена као једино решење спаса Црвене Звезде тј. Српског спорта(јер ту су и комшије,Воша...)

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by Храбро срце - 06-18-2014, 10:23 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)