Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
Све већ речено, само ми нису јасни медији, уствари јасни су ми медији... Пуни су гробоша, олоша и шљама који је својим писањем и извештвањем и довео до свега овога уз коловође из JSD-а, на челу са вујошевићем... Каки су то двоструки аршини, изједначавање њихове 12-годишње страховладе са једноставном позицијом екипе која је боља и којој се не да на све могуће начине да покаже на терену да је боља! Тегелтија, гробар српског новинарства, синоћ спочитава коментар који је толико навијачки обојен да ми мене било срамота да исто то прочитам у обрнутој улози, а камоли да помислим... И онда у наставку снимка, сам себе демантује јер велики господин, вођа милитантних, ултра неваспитаних и препоштених гробара, вујошевић јебе мајку и све живо ни кривом ни дужном Небојши Илићу... И наравно на конференцији за штампу исти тај окривљује Делије за ситуацију у српском спорту... Која бре параноја, излив нелогичности и ретардираности... Стидите се гузице, јер образа немате! Маму вам јебем лоповску више!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - by Red Star Forever - 06-16-2014, 12:38 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)