Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
[Image: admiral.gif]

Брат Нелсон одговара јединим језиком који стока разумије! Боли овај покушај да нам огаде кошарку.

Болесни ум није могао истрпити бољу игру нашег клуба па је повукао играче чиме је директно подигао тензију код својих пулена. Морали су да направе инцидент, једноставно води их толики болесник да не могу издржати воћство нашег клуба.

Quote:    "Ovo je moje prvo finale. Znao sam da će biti ludo, ali ne ovoliko. Pošto sada znam kako je, u sledećim utakmicama ću biti spreman na sve".

"Igra se za titulu i reakcije možda nekad nisu kako treba, ali ako oni udare, udarićemo i mi", poručio je Blažič.

Quote:"Trener Partizana Duško Vujošević je izazvao ovakvo ponašanje. Već posle povlačenja ekipe sa terena bilo je jasno da je to direktan poziv na linč. To što smo doživeli večeras, da nas napadaju navijači, da nas napada obezbeđenje, članovi uprave...to nisu doživeli ni Hrvati kada su ovde igrali 1996", rekao je Ristović.

"Pogledajte našu klupu, mi nismo vršili pritisak na sudije i ne treba nas izjednačavati. Nemamo istu odgovornost, nismo isti. A ne razumem ni zašto su naši navijači izbačeni", dodao je Ristović.

Direktor Zvezde je pokazao pocepanu košulju i rekao je da je ulazio u teren samo da razdvaja igrače, i požalio se da su izbačeni neki igrači koji se nikada u životu nisu potukli.

"Ništa od ovoga nije novo. Viđali smo ovo u Vršcu, u Podgorici...i uvek je tu bio Partizan. Uvek to rade kada se stvari ne razvijaju kako oni hoće. Oni koji to rade, rade to godinama. Nismo isti", rekao je Ristović.

http://www.sportske.net/vest/kosarka/dir...82995.html
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply

Messages In This Thread
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - by херцеговац - 06-14-2014, 10:13 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)