04-27-2014, 02:12 PM
Одлична сугестија за евентуални прекршај пре победоносног гола... На основу снимка 8:49 који сам пронашао се види да је прекршаја било (обратити пажњу на десну руку и ногу одбрамбеног играча). Ако је већ руку истолерисао, мислим да је десном ногом дефинитивно прекршај учињен и да је требало да се свира. Овде може да се каже да је ово још један пропуст судија којих је јуче било превише, и да је стварно јуче по мом мишљењу посао слабо одрађен. Оно што нам остаје је да не будемо љути, обзиром да су нам свирана два пенала (нема шта, оправдана), и да се окренемо следећим утакмицама.
на снимку је и прекршај с почетка утакмице, који сам поменуо у анализи да га је други помоћни судија превидео (снимак 2:25)-обратити пажљу на леву руку домаћег играча којом прави прекршај, а након чега смо могли да примимо гол.
на снимку је и прекршај с почетка утакмице, који сам поменуо у анализи да га је други помоћни судија превидео (снимак 2:25)-обратити пажљу на леву руку домаћег играча којом прави прекршај, а након чега смо могли да примимо гол.