04-25-2014, 08:03 PM
Ко је гледао данашњи меч сточара, имао је шта да види. Губили су преко 15 разлике, ал наравно Дукљански ајатолах није паничарио већ је променио тактику, у једном моменту су се вратили и имали у плусу 6 разлике. Па су касније и смањивали и повећавали предност. И даље мислим да су квалитетнији тим од нас, те да су фаворити и ове године из три разлога:
1) Свиња без обзира колика је стока, бољи је тренер од нашег, уједно и психолог и педагог
2) Кад те неко јебе 12 година, онда је тешко прекинути тај низ
3) Бољи и компактнији тим, и поред одласка Кинзија су јаки, поготово што два играча (Павловић и Бертанс) су поједнако опасни и у одбрани и у нападу
Друго је што ја и даље мислим да је бојкот ове лиге оправдан, јер треба форсирати нашу лигу и клубове, проширити утицај у УЛЕБ. Оно што је трагикомично, у финалу неће бити више од 200 гледалаца, кад наши људи ће вероватно карте бацити у ђубре.. а тих карата је око 5000.
1) Свиња без обзира колика је стока, бољи је тренер од нашег, уједно и психолог и педагог
2) Кад те неко јебе 12 година, онда је тешко прекинути тај низ
3) Бољи и компактнији тим, и поред одласка Кинзија су јаки, поготово што два играча (Павловић и Бертанс) су поједнако опасни и у одбрани и у нападу
Друго је што ја и даље мислим да је бојкот ове лиге оправдан, јер треба форсирати нашу лигу и клубове, проширити утицај у УЛЕБ. Оно што је трагикомично, у финалу неће бити више од 200 гледалаца, кад наши људи ће вероватно карте бацити у ђубре.. а тих карата је око 5000.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ