04-25-2014, 02:35 PM
(04-25-2014, 12:37 PM)Red Star Forever link Wrote: Мало је рећи и додати још једну ствар... Дефинитивно једемо своја говна... Не пратимо аба лигу али пратимо евро лигу за коју је могуће да се пласирамо једино кроз ову коју не пратимо... Наравно, нећемо је и даље пратити, али онда треба сви заједно да седнемо и да договоримо модалитете који нам омогућавају да играмо најјаче европско такмичење... Tj. да се и ми као навијачи (колико можемо) а и клуб окренемо оним такмичењима која нас гурају у врх и то свом снагом... Наравно са изузећем поменуте лиге...
Ма ми смо такво говно јуче појели, да ми није добро ни данас. Какви су то парадокси па то је за плакати. Не пратимо АБА лигу али пратимо Евро Лигу, а пут до Евро Лиге иде само преко АБА лиге.
А којим такмичењима мислиш да се окренемо ми као навијачи и као клуб? Која нас то такмичења воде у Европски врх поред АБА Лиге? Нико ту АБА лигу не воли али то није проблем наших играча него је проблем нашег Кошаркашког Савеза који је у жешћем расулу мада је то нека друга прича. Ово што смо синоћ урадили, практично смо окренули играчима леђа у најбитнијем моменту за целу следећу сезону. Одабрали смо најнерационалнију могућу опцију која постоји. Нисам неко ко сече вене на Црнокосе, Слоге итд... а ако је то неко наше самозадовољење и опредељење у баскету, онда под хитно требају да се утврде који су нам приоритети јер ово што се јуче десило нема просто никакве логике...