Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
(04-24-2014, 08:21 PM)KizaLion link Wrote: Па да нас интересује КАО ГРУПУ, сви би сад били у Арени. Да неће викендаши и симпатизери да носе наше играче до победе? Ово данас је више личило на неутрални терен.. нисмо ми личили на "домаћине".

Управо тако. Шта нас цигане боли курац за ово. Оставили смо наше играче на цедилу и уз подршку 8 и нешто хиљада симпатизера. Битно је да ми остајемо верни својим принципима и то у ситуацији када је то реално најјаче такмичење у региону па волео га ја лично или не. Узгред буди речено, кроз ово такмичење је и најлакше доћи до Евро Лиге. Тако да, ко јебе кошаркаше. Волела би циганија да поново гледа Евро Лигу следеће године али не можеш у животу да се јебеш а да ти не уђе. Тако нам и треба. Боље нисмо ни заслужили...

(04-24-2014, 08:26 PM)Eribo link Wrote: Само ме занима, дали идемо у квалификације за ЕЛ као први из регуларног тока сезоне ??

Има још 2 опције за улазак у Евро Лигу. Један начин је кроз додатне квалификације што је много јебено тешко а други начин је да постанемо прваци Србије. Буде ли гробље сутра пукло од Цедевите, биће клања на крају Српског првенства.

И сада ће као по добром старом обичају да настане пљувачина и да ова тема добије нагло на популарности као што сам и предсказао у упису од пре неколико дана.
Reply

Messages In This Thread
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - by CEBEP - 04-24-2014, 08:41 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 12 Guest(s)