Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
Колико год да сам синоћ био љут, далеко од тога да сам незадовољан... Глупо је да се понављам и да кажем где смо били пре пар сезона, а где сад... Ипак, жао ми је због пропуштене прилике, поготово што смо видели да сви ти скупо плаћени белосветски играчи нису ништа сензационално бољи од наших... Реално... Е сад, нијансе су у питању и те нијансе + искуство играња великих утакмица дају велику предност ономе ко то поседује...

За синоћњу представу један велики аплауз заслужује Марјановић и штета што нема снаге за већу минутажу, у нападу их је разбуцао, у одбрани се види да касни и не може да постигне све, али зато не смеју остала четворица да дозволе да он мора да изађе ниско или да касни у блокадама и сл. Његово место је испод коша и мора да брани сваки покушај полагања, шута са два метра и сл... Сложићу се да је безвезе форсиран Катић који је играо са једном ногом и то јако лоше, за разлику од Раденовића који је са једном ногом био врло добар... Некоме то буде мотив више па буде још бољи, а некоме просто смета и не може да пружи максимум... Ту замерам Радоњићу јер очигледно није довољно упознао своје играче, Катић повређен пружа минимум!

Остале не бих нешто посебно хвалио или кудио... Лазић је промашио пар шутева које никад не маши, он је за мене до сада био неко коме би поверио и последњи напад јер је показивао сигурност у гомили ситуација у којима се од њега ништа не очекује... Симоновић је показао са пар везаних тројки да није само играч за мале утакмице, Лука Митровић је одиграо своју ролу као да никад није био повређен... Нелсон и Ђенка солидни али опет у неким ситуацијама кад треба да преломе, они преломе али не у нашу корист  Sad

Све у свему, сви су показали оно што већ знамо, нико није одиграо толико моћно и довољно добро да искусну и скупу екипу Уникса доведе у незавидан положај... А није да није било прилике и шансе за то... Само мало више храбрости и одлучности је фалило... Опомена за изазове који тек следе...

Дакле, главе горе и сви заједно идемо у нове победе...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - by Red Star Forever - 04-10-2014, 12:17 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)