Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Што се тиче теме коју сам започео, нисам тврдоглав и пристајем на компромисе, уосталом започео сам је да би чуо и сазнао ставове осталих... Добио сам и опширна образложења са највишег нивоа и то је оно што је и била моја идеја водиља... Међутим, неке тезе ми се искрено не свиђају, пре свега ни у једном моменту нисам рекао да треба сваки Светац да се испоштује и да се не игра фудбал и спорт уопште... Само се тражи да се не организује ништа  тих 6  дана, није чак ни 7... и 3-4 дана око Божића кад се фудбал ионако не игра... и то је све... Ако ово сматрамо победом, ја бих је назвао пировом, јер није до краја истерана прича... Али године су пред нама, ваљда ће доћи та нека нормалнија времена ;-)

Што се тича комшилука, ништа ново и непознато, то је њихова слика и прилика... Мали, јадни, искомплексирани заувек, без обзира на трофеје и број истих... Знају како су их освајали и страх се увукао у кости а никако да изађе... Пијанац је споменуо неке њихове правце размишљања, па је донекле повезано и са мојим претходним пасусом... То што смо навијачи, то не значи да требамо да будемо слепи код очију, нељуди, стока, безобзирна багра, амебе које слепо слушају шта им се каже... Пре свега смо људи, са свим позитивним особинама и осећањима које нам је Бог подарио, па тек онда све остало... Е то велики број гробара није и од њих онда само глупости и свињарије можеш увек да очекујеш.,
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by Red Star Forever - 04-05-2014, 08:38 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)