04-05-2014, 07:57 AM
Они су заузели свој правац, а то је да им је клупско изнад и људског и националног и верског и навијачког и да их само занима да буду први. То није од јуче, тако је деценијама уназад. Поуздано знам да њихови старији када млађи запевају националистичке песме гледају у под и размишљају: ''шта ће нама ово, ово нисмо ми''. И ја то сасвим поштујем. Превасходно, погрешно би било замерити фудбалском навијачу што га занима фудбал и само фудбал. Друго, нити смо ми Богом дани да другима намећемо вредности за које се ми залажемо, нити смо најпаметнији на свету да би са сигурношћу знали да је то што ми радимо 100% исправно.
Оно што њима замерам је што своје неучешће у тим другим пољима правдају тиме што нас прате у стопу и стално траже длаку у јајету. И онда долазимо у бизарну ситуацију да они нама спочитавају Ђенову, звиждање Мустафи, Просинечког, јадранску лигу итд. С обзиром да се не баве тим питањима, једноставно немају право гласа.
Оно што њима замерам је што своје неучешће у тим другим пољима правдају тиме што нас прате у стопу и стално траже длаку у јајету. И онда долазимо у бизарну ситуацију да они нама спочитавају Ђенову, звиждање Мустафи, Просинечког, јадранску лигу итд. С обзиром да се не баве тим питањима, једноставно немају право гласа.