Кошарка и фудбал се не могу успоредити по спортским или економским аспектима. Уствари, то није био мој циљ. Само сам хтео да кажем да се људи оспоравају без везе. Кажеш "нема Стојановић муда" Ко је био лудо-муд да се ухвати овог посла у јулу прошле године ? Да то је био "маломуд" Стојановић. Нпр. Стојановић није тврдоглав, као што је био Роби. Тврдоглавост није нити негативна нити поѕитивна - све зависи од ситуације.
Што се тиче тих младих играча, па мени се чини да мало њих има муда. Уз то, Стојановић има смо један приоритет, а то је да дође до титуле како зна и уме! Све остало је бонус. Исти играчи су били ту јесенас (изузев Келхара и Саве) па смо били куртон. Хоћу да кажем да за све треба време. Ја видим помак у игри који се може мерити светлосним годинама од августа до данас.
Што се тиче десног бека, Печник веома коректно обавља и тај посао; тако да имамо замену и ту.
Што се тиче тих младих играча, па мени се чини да мало њих има муда. Уз то, Стојановић има смо један приоритет, а то је да дође до титуле како зна и уме! Све остало је бонус. Исти играчи су били ту јесенас (изузев Келхара и Саве) па смо били куртон. Хоћу да кажем да за све треба време. Ја видим помак у игри који се може мерити светлосним годинама од августа до данас.
Што се тиче десног бека, Печник веома коректно обавља и тај посао; тако да имамо замену и ту.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !