Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
(03-30-2014, 02:12 AM)Eribo link Wrote:Вама не би бог угодио...

........

Уз то играчи никада нису били хомогенији као група. Ово је заслуга свију у тренерско-играчком погону!!

Нека Стојановић остао и следеће сезоне; јер би ово значило да смо узели титулу  8)

П.С. И Радоња је био и још увек је оспораван на исти начин. Не требају нама толе и остала боранија; имамо ми себе!

Пре свега, браво за упис. Тако је то када је навикла раја да мења 365 тренера по полусезони. Мука ми је од тога колико је све изопачено и колико су се вредности пореметиле.
Давно је постало јасно да смо ми сами себи највећи проблем који се огледа у томе да нам никада ништа није добро, да се у свему тражи проблем са што већим могућим оспоравањем и сумњом. Погледао сам конференцију за штампу после утакмице где је Стојановић добрим делом објаснио све проблеме као и сигнализацију неколико играча у току утакмице који су тражили да их мења.
А што се тиче баскета, има ту једна феноменална ствар коју примећујем а која се огледа у томе да ко прати баскет, одмах му се лепи налепница да је про-Човићев човек. Са друге стране, Радоња је показао умеће у фантастичним припремама утакмица и проучавању противника, играма тима без икаквих калкулација и искључиво на победу као и стварање победничког менталитета. Изјаве су му увек умерене и стварно се понаша као тренер великог клуба. И поред свега тога, опет постоји сумња у струку, организацију и његово знање. Свако има свог савршеног тренера за КК по коме би Звезда играла још боље, ако је то у овом тренутку иоле могуће.
Очигледно смо довољни самима себи....

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by CEBEP - 03-30-2014, 06:00 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)