Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-раднички 17 часова
Људи морају да скапирају да ми нисмо културно уметничко друштво, нити Здравко Чолић, па да смо "певачки лоши".
Мада ја нисам стекао утисак да смо звучали лоше. Увек има места за напредак, али за то ће бити потребно време и још понешто.

Не тако давно, на утакмицама као против Радничког људи су стајали изнад средње шипке.
Север је такође одабрао пут оригиналности, па се све мање користе мелодије које нису наше. Ту нам треба пар бржих песама, биће и тога, не може на силу.
Сви ми смо одрастали уз Звезду као најтрофејнији клуб, ови старији и уз Звезду која је играла добар фудбал због ког се долазило на стадион. Незамисливо је да нема трофеја 6 година, то је све јако исцрпело наше људе који се боре све ове године да вратимо титулу где јој је место. Не може у обзир да се не узме и "игра" на терену, јер то доводи људе на стадион, то подиже енергију на трибинама током утакмице. Само роботи би могли да грме 90 минута док се ови распадају на терену.

Значи још нека бржа песма, мало више спонтаности и то је то. Као онај тренутак у 60. минуту кад се трибина спонтано пробудила након бакљаде, кад смо осетили да морамо још да запнемо и погурамо. Биће тотално друга прича кад крену резултати, кад се људи мало опусте, јер су се уморили од дугогодишње борбе, сад су сви напети, чека се та титула.
Reply

Messages In This Thread
Одг: Звезда-раднички 17 часова - by rukometas_bg - 03-17-2014, 08:22 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)