Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
Имамо још шест утакмица у АБА. У Еврокупу зависно од жреба и костура, можемо се надати и проласку у фајнал-ејт, а можемо и одмах да испаднемо. Али свакако нисмо фаворити и мале су нам шансе да освојимо Еврокуп. Дакле, морамо да бацимо све карте у АБИ. Бар за сада.

Следећа утакмица с гробљем је кључна, због психолошке предности и кризе резултата. Показаће се да ли имамо јаја за озбиљне домете и битне утакмице.

Тачно је, фали нам тројка, Симоновић нема тај квалитет, а ни јаја. Мислио сам да ће Тадија ускочити на његову позицију, уместо Шилба.

Ако бих неког могао да задржим у овој екипи, то су сигурно Тадија, Нелсон, Ђенка, Јака, Митровић и можда Лазић само због одбране. И наравно млађи играчи типа Тејић (о коме још немам став), плус појачања из Железника која нам препоручи Гуровић. Катића бих можда оставио да игра 10-12 минута по утакмици кад се главни центар (!) умори.

Што се тиче Бобија данас, видело се да се и судара са нашим бековима у одбрани, није ми јасно шта раде на тренинзима. И противнички играчи му избијају лопту из руку, још дотични не скаче уопште. Док Нелсон има одраз од 1 метра Smile

У овом моменту нам фале два играча, тројка и петица. Док Радоња и даље мисли да прави гужву међу бековима.. мислио бих да је Стојадин у клубу, што гомила нападаче, а штопера ни за лек  ;D

Чему служи функција тим-менаџера коју обавља Небојша Илић, тј. која је његова конкретна улога у клубу?

ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Messages In This Thread
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - by KizaLion - 02-19-2014, 10:37 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)