02-18-2014, 09:13 AM
Већег песимисту и пљувача од Кизе не видох дуго година уназад међу нашим редовима... Брате, твоје је да као навијач верујеш у успех до последње капи зноја/крви, док те не издају гласне жице, док ти дланови не забриде од бола... Јеботе, да ли је могуће да толико волиш свињу дебелу и да му верујеш све што прича... Ми ове године, први пут носимо бреме фаворита и ова екипа је доведена пред свршен чин у смислу да им сви поручују или ћете бити први или нисте за кошарку... То је толико тежак моменат поготово кад сви остали против нас играју тотално растерећено, малтене без икаквих обавеза... Причаш бајке о Васи Мицићу и Варди, који имају сву слободу овог света у Меги... Па такав би био наш сваки играч са толико слободе у игри... И баш једва чекам да тај мали Васа оде у неки озбиљнији клуб где постоји дисциплина и где се зна ко косо а ко воду носи, па да ту покаже свој велики таленат... Имао је и у репрезентацији солидну минутажу, па је био далеко од најбољих и најзапаженијих...
Ствари су врло релативне, зависи из ког се угла гледају... Ми не играмо баш врхунску кошарку, ми немамо баш најбоље играче, али то по први пут уназад много година личи на екипу, постоји идеја и она се солидно спроводи на терену... Можда фали тај још један странац, али добар странац, а о тренеру не би да трошим речи... Дата му је подршка и треба га истрпети до краја... Ако не буде било резултата, зна се у кога се прво гледа...
Ствари су врло релативне, зависи из ког се угла гледају... Ми не играмо баш врхунску кошарку, ми немамо баш најбоље играче, али то по први пут уназад много година личи на екипу, постоји идеја и она се солидно спроводи на терену... Можда фали тај још један странац, али добар странац, а о тренеру не би да трошим речи... Дата му је подршка и треба га истрпети до краја... Ако не буде било резултата, зна се у кога се прво гледа...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "