02-16-2014, 09:20 PM
Ја толико скептика и пљувача на једном месту стварно дуго нисам видео. Одавно сам схватио да смо ми сами себи највећи проблем. Јеботе, па ти играчи замало да доживе судбину Безбијевих беба у авиону при слетању у Билбао прошле недеље. После су морали да слете у Мадрид па бусом до Билбаа. За мање од 24 сата су морали и да одиграју кључну утакмицу у том истом Билбау и да је добију. И добили су је...
Да ли је иоле неко то поменуо? Да ли је ико бар поставио резултат те утакмице?
Али како изгубимо, крећу приче о Шилбу, о лошој игри у Купу, о Радоњи итд… . Питам се шта би појединцима задовољило њихове апетите? Зато сам и реаговао онако за фудбал. Идите фино па пљујте ФК јер имате материјала на претек, или можда неко мисли да нема никаквог материјала? Уништење ФК-а је 20 година систематски рађено и то је једна толико добра и озбиљна студија да ће се не само писати него и причати дуги низ година о томе...
Биће смеха до суза када почне нова фидбалска сезона и онако и овако...
Да ли је иоле неко то поменуо? Да ли је ико бар поставио резултат те утакмице?
Али како изгубимо, крећу приче о Шилбу, о лошој игри у Купу, о Радоњи итд… . Питам се шта би појединцима задовољило њихове апетите? Зато сам и реаговао онако за фудбал. Идите фино па пљујте ФК јер имате материјала на претек, или можда неко мисли да нема никаквог материјала? Уништење ФК-а је 20 година систематски рађено и то је једна толико добра и озбиљна студија да ће се не само писати него и причати дуги низ година о томе...
Биће смеха до суза када почне нова фидбалска сезона и онако и овако...