Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
http://www.mozzartsport.com/vesti/seki-o...rija/70718

Морам и на ово да се осврнем. Прво ћу рећи да ми се стомак окрене када на циганским порталима видим да навијачи, поготово они млађи жељни доказивања, вређају, називају именима и на било који начин пљују по клупским легендама. Без обзира да ли је у питању Шеки, Дуле Савић, Пижон или неко четврти. Међутим, овакви текстови ме јако растужују. Толико је сујете у и око нашег клуба да је то неподношљиво. Сви мисле да се свет врти око њих, да су они најбитнији, а Звезду ко јебе. Имамо посла са противником који без обзира на све међусобне несугласице пред нас излази уједињен, ''сви к'о један'' што би се рекло. Кад им је тешко они се понашају по старој јеврејској ''догодине у Јерусалиму''. А ми се стално свађамо и медијски стварамо слику можда и гору него што јесте. Шта кошта Џајића и Шекуларца да седну за сто и да реше то што не ваља? Али не! Сујета им не дозвољава. Управо та сујета је део онога нечега што је зовем проклетство које се увукло у наш клуб, превасходну у кошарку, а временом по истом рецепту и у фудбал. Неки се љуте када ово кажем, можда мисле да сам примитиван, сујеверан, безбожник, али ја не знам другачије како да објасним осим том једном речју, проклетство.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by Pijanac - 02-16-2014, 10:15 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: