Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Сви играчи су сведочили да њих Џајић није оштетио, тј. да их није оштетио за део трансфера који је по уговору припадао њима, а не да није оштетио клуб, што је и логично, јер они нити су знали нити их је занимало где су паре од трансфера које су припале клубу. Мене лично не интересује шта је било с њиховим парама, али ме и те како интересује шта је са Звездиним парама. За време Џаје су десетине милиона марака, па и евра ушле у клуб, тј. требало да уђу, и то рачунам само паре од трансфера учињених после '95 тј. после санкција. Баријевска генерација је посебна прича, ту верујем да су се многи омастили, а понајвише држава, и о томе би највише требало да прича Цветковић.

Елем, он се ''хвалио'' више пута како је оставио ''само'' милион евра дуга (извињавам се ако је нека друга цифра, али мислим да је ту спомињао), а колико је пара по износу трансфера требало да уђе у клуб, ми не да не бисмо смели да будемо у ''подношљивом'' минусу, него смо морали да будемо у дебелом плусу. Такође, они чувени 50-50 уговори су од њега кренули, а посебан је криминал продужетак уговора са Жигићем у моменту кад је 100% наш играч, где се после колач дели на 50-50.

С тим да има једна битна ствар коју сам већ поменуо, а то је интеррегнум када је клубом управљао Вујин, када је чини ми се исто било задуживања, тако да Пикси није затекао дуг који је Џаја оставио (колико год он био) већ много већи, што опет не мења на ствари да је и он био неспособан за такву функцију што је време и показало.

То за Мишковића Џајијесте плус, као и нпр. констатно кулерски однос према гробљу и све прозивке које су стизале од њих, нарочито од оног комплексаша Бјековића. Међутим то је тотално небитно спрам питања где се дедоше силне паре од трансфера за време његовог председниковања.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by 100%anti crnobeli - 02-15-2014, 10:19 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: