Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
(02-15-2014, 08:05 PM)100%anti crnobeli link Wrote:П.С. одакле ова информација од 0,5 милиона евра дуга. То први пут чујем. Сам Џајић је говорио да је оставио милион евра дуга

Управо од те изјаве, могуће да сам ја пермутавао за 0.5 милиона, јер је на то ишла рата за Видића од 1.5 милион. Плус, минус пола милиона, скроз небитно у овом тренутку.

За деловање Џајића у нашем клубу се водио судски процес. Мени је лично жао што је био аболиран по хитном поступку, јер је морао да се постави на ову марионетску функцију. Сви играчи су сведочили у његову корист и барем оно што је било доступно у медијима је говорило да је све ишло ка томе да ће пресуда бити ослобађајућа. Као ни ти нисам фасциниринан целокупним Џајићевим председниковањем у клубу, међутим готово одговорно тврдим да је Пикси много већи кривац од њега.

За Џајићеве ''афере'' круже гласине, док у поступку нису много тога доказали. Скоро добисмо и мејл који је овде објављен о стотинама хиљада марака итд. Са друге стране, за Пиксија је рачуница јасна. Од нуле је дошао до 16 милиона дуга, колико нам је објавио Топлица Спасојевић када је ушао у клуб. Е сад, да ли је он то радио по задатку, да ли је крао или је само лоше пословао, мене лично не занима. Сматрам да за тај губитак треба да одговара, поготово што је распродао последњу перспективну генерацију нашег клуба.

Даље, други, тј. по мени главни минус Пиксију, је увођење Мишковића у клуб. Не треба заборавити, да је Џајић шта год мислили о њему, одолевао свим притисцима и да Мишковић у његовој ери није ушао у клуб. Код Пиксија је ушао, што би се рекло, за 5 минута.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by Pijanac - 02-15-2014, 09:11 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)