Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
Разумем Ваше реакције ево одговора
Дивно је и тужно бити Звездаш Дивно јер имамо историју углед једне ид најспособнијих навијача Не повезује нас са Олимпијакосом и Спартаком православно братство уз све различитости које су нормалне Звезда и Олимпијакос имају најспособније навијаче а Спартак је изизетан по оданости Само Грци  по клубовима то знају и цене овде нажалост не
Стојим на становишту да смо најважнија карика у очувању шампионског тима у ВК и успешном моделу приватузације КК
Да ли би да се ми питамо долазили играчи од преко 30 година у клуб Да ли би отишло 10 омладинаца на лето а при том од свих њих игра 1 било где Каква је то омладинска школа Како то Делијски шоп цвета а клупски пропада Да ли и докле ће играчи имати једно на папиру друго у стварности а треће на каси Само на Оњило управа је узела преко 200 хиљада евра Зашто клуб нема клупског менаџера
Ја волим нач КК Поштујем резултат Али јајарење и ниједним ваљаним разлогом отпуштање играча у сред сезоне није нешто што треба подржати Међу првима сам купио годишњу карту из поштовања о љубави према клубу Плата ми је 29 800 дин а издвојио сам 11 300 дин али искрено кажем карта је прескупа  Чему КК академија кад из ње излазе онакви омладинци Шта они имају заједничко са Ракочевићем Вујанићем Радмановићем
Животни пут ме је некад нанео у Јесенице и биле су ми једне од нјдражих места је тако рећи сви навијају за Звезду Али откуд у Јесеницама онакав таленат као Јака  Блажич а у више милионском БГ га годинама нема -мислим да одговор сви знамо
Reply

Messages In This Thread
Одг: Из угла Владе Маузера - by mauzer - 02-07-2014, 12:41 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)