01-30-2014, 11:19 PM
(01-30-2014, 09:38 PM)Пијанац link Wrote: Намерно сам данас одиграо ову игру са АЦБ-ом зато што ствари које ја напишем, а вама не иду у прилог (15 година кошаркашке агоније, 3 неуспешна мегаломанска пројекта прошле деценије и то да је смешно да Џаја сенка кочи лисца Човића у фудбалу) прескачете да прокоментаришете и хватате се за нешто друго. Е зато намерно нисам хтео први да одговорим, већ да видим чиме ви пуцате. Сада када видим да пуцате Др. Ристићем, бојазни више нема. Сада сам више него икада уверен да ДЗ Др. Ристић омогућава КК-у вишемилионски буџет. И овде повлачим ручну! Да се не би вртели у круг.
А када за годину, две будете са трибина урлали ''Човићу, одлази'', мене ако се сетите, сетили сте се. Ако не, мени је била дужност да вам укажем на време на ове ствари.
Пријатељу, једину игру коју играш је грудвање и то са самим собом.
Намерно не одговараш јер аргумената немаш, а боли те чињеница да се паре улажу и међу навијачима ствара еуфорија око кошаркашког клуба, за који би неко ко никад није чуо за Звезду, кад чита твоје уписе помислио да постоји од прошле године, док твој од пре 2-3 године омиљени спорт (после фудбала) нико не јебе ни 5%. Е па тако је како је, а ти можеш само да се једиш што би рекле лале.
П.С. не знам што си се ухватио ДЗ Др Ристић (иза скраћенице Др не иде тачка

Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!