Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
СЕВЕР се управо вратио…
Дакле, кажеш нестају ми аргументи….
Толико сам ти јасно и прецизно одговарао на свако твоје постављено питање, да прецизнији нисам могао да будем. Поставља се питање, да ли заправо ти одговараш на постављена питања? Наравно, у мом случају, одмах идем са аргументима…

На јасно постављено питање:

(01-30-2014, 09:40 AM)100%anti crnobeli link Wrote: Пијанац, ај ти мени реци које се то паре пореских обвезника троше на КК и које је то јавно предузеће спонзор КК?

Твој одговор:

(01-30-2014, 10:32 AM)Пијанац link Wrote: Одговорићу ти ако ми ти тачно наведеш одакле долазе паре које стварају разлику између Човићевог милиончета и овогодишњег вишемилионслог буџета.  Wink

То су твоји аргументи?? На питање одговараш питањем??

Идемо даље…

(01-30-2014, 12:19 PM)100%anti crnobeli link Wrote: Пијанац, ошто си тврдио да добијамо паре из буџета, реци ми само који је то износ, а по могућству и доказ-извор те тврдње, а ја ћу ти рећи окле остатак кад се одбију те твоје буџетске паре и Човићево милионче. Мислим, ти тврдиш да добијамо паре из буџета, ти и докажи.

Питао те је човек за износ? Нисам успео да сазнам то из твојих писанија (дакле цифру). Доказ твоје тврдње је да имаш бојазан. Знаш колико ја имам бојазности од разно-разних ствари али их не пишем овде јер то нису аргументи….

Могу да наставим али ме ово полако и сигурно смара…
СЕВЕР јер давно научио технике причања и аргумената тако да ова твоја прича једноставно не стоји. Жао ми је што после 2-3 исписане стране не можеш, не желиш или ниси у стању да се помириш чињеницом да се КК Црвена Звезда Телеком неће угасити, да је моћнија и организованија у свим аспектима у поређењу са ФК као и да су разлике између КК и ФК као небо и земља. Самим тим, цигани су то препознали и полако али сигурно се прави култура одлазака и подршке КК.
Хвала богу што је тако….
Reply

Messages In This Thread
Одг: Из угла Владе Маузера - by CEBEP - 01-30-2014, 09:14 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)