01-30-2014, 09:14 PM
СЕВЕР се управо вратио…
Дакле, кажеш нестају ми аргументи….
Толико сам ти јасно и прецизно одговарао на свако твоје постављено питање, да прецизнији нисам могао да будем. Поставља се питање, да ли заправо ти одговараш на постављена питања? Наравно, у мом случају, одмах идем са аргументима…
На јасно постављено питање:
Твој одговор:
То су твоји аргументи?? На питање одговараш питањем??
Идемо даље…
Питао те је човек за износ? Нисам успео да сазнам то из твојих писанија (дакле цифру). Доказ твоје тврдње је да имаш бојазан. Знаш колико ја имам бојазности од разно-разних ствари али их не пишем овде јер то нису аргументи….
Могу да наставим али ме ово полако и сигурно смара…
СЕВЕР јер давно научио технике причања и аргумената тако да ова твоја прича једноставно не стоји. Жао ми је што после 2-3 исписане стране не можеш, не желиш или ниси у стању да се помириш чињеницом да се КК Црвена Звезда Телеком неће угасити, да је моћнија и организованија у свим аспектима у поређењу са ФК као и да су разлике између КК и ФК као небо и земља. Самим тим, цигани су то препознали и полако али сигурно се прави култура одлазака и подршке КК.
Хвала богу што је тако….
Дакле, кажеш нестају ми аргументи….
Толико сам ти јасно и прецизно одговарао на свако твоје постављено питање, да прецизнији нисам могао да будем. Поставља се питање, да ли заправо ти одговараш на постављена питања? Наравно, у мом случају, одмах идем са аргументима…
На јасно постављено питање:
(01-30-2014, 09:40 AM)100%anti crnobeli link Wrote: Пијанац, ај ти мени реци које се то паре пореских обвезника троше на КК и које је то јавно предузеће спонзор КК?
Твој одговор:
(01-30-2014, 10:32 AM)Пијанац link Wrote: Одговорићу ти ако ми ти тачно наведеш одакле долазе паре које стварају разлику између Човићевог милиончета и овогодишњег вишемилионслог буџета.
То су твоји аргументи?? На питање одговараш питањем??
Идемо даље…
(01-30-2014, 12:19 PM)100%anti crnobeli link Wrote: Пијанац, ошто си тврдио да добијамо паре из буџета, реци ми само који је то износ, а по могућству и доказ-извор те тврдње, а ја ћу ти рећи окле остатак кад се одбију те твоје буџетске паре и Човићево милионче. Мислим, ти тврдиш да добијамо паре из буџета, ти и докажи.
Питао те је човек за износ? Нисам успео да сазнам то из твојих писанија (дакле цифру). Доказ твоје тврдње је да имаш бојазан. Знаш колико ја имам бојазности од разно-разних ствари али их не пишем овде јер то нису аргументи….
Могу да наставим али ме ово полако и сигурно смара…
СЕВЕР јер давно научио технике причања и аргумената тако да ова твоја прича једноставно не стоји. Жао ми је што после 2-3 исписане стране не можеш, не желиш или ниси у стању да се помириш чињеницом да се КК Црвена Звезда Телеком неће угасити, да је моћнија и организованија у свим аспектима у поређењу са ФК као и да су разлике између КК и ФК као небо и земља. Самим тим, цигани су то препознали и полако али сигурно се прави култура одлазака и подршке КК.
Хвала богу што је тако….