Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
(01-29-2014, 06:26 PM)Пијанац link Wrote: Са друге стране, поента онога што ја причам је да је погрешно да се кошарка константно гура као нека замена за фудбалске фрустрације. Као што не може ватерполо да се изједначи са кошарком, тако још мање кошарка може да се изједначи са фудбалом.

Брате, а ко то гура константно кошарку као неку замену за фудбалске фрустрације? Ја не знам да ли мислиш на мене, неког овде са форума или на ширу јавност? Наравно причам и стојим само иза својих речи па се по тој логици ни једног момента нисам ставио у ситуацију да покушавам нешто да изједначавам било то да је у питању фудбал и ватерполо, кошарка и фудбал и шта ти ја знам...

(01-29-2014, 06:26 PM)Пијанац link Wrote: СЕВЕР брате, ухватио си се за 7 година јавашлука. А константно негираш да тамо где тврдиш да влада ред, рад и дисциплина већ 15 година влада јавашлук и иди ми, дођи ми пословање. Једне сезоне бесан буџет, јак пројекат, јаки играчи, еуфорија. Онда свиња то рутински ишамара у Плеј-офу, е након тога долазе две сезоне грчења, мучења, борбе за пласман у Јадранску лигу. Па онда опет бесни пројекат, спонзори и тако у круг. Докле бре?

Искрено, јавашлук траје много дуже од тих 7 година јер су се омладинска школа као и финансије клуба систематски уништавале почев пре свега од државе а онда од стране многих бивших играча, Звездиних звезда, легенди итд. само је дошло до кулминације у задњих 7 година.
Ирелевантно је било какво поређење овде било чега и нећу на тај начин да дискутујем о овоме. Добро је позната ствар да паре када уђу у клуб нису гаранција за освајање било каквог трофеја. Оно што је битније од тога је да су навијачи осетили стабилност КК-а, велико залагање играча, позитивну енергију итд… . Све је то поспешено добрим и квалитетним играма КК-а ове године. Ништа се од овога наведеног не може рећи за ФК тако да ствари онда постају кристално јасне….
Reply

Messages In This Thread
Одг: Из угла Владе Маузера - by CEBEP - 01-29-2014, 07:33 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)