Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
(01-29-2014, 01:07 PM)Пијанац link Wrote: Мене у целој причи излуђује то што на пример СЕВЕР овде пропагира, а верујем да је у сличном фазону и Киза, а у стварном животу забрињавајуће велики број људи који фрустрирани због фудбала праве култ од КК-а и неко језгро окупљања. Шатро препознају праву причу, а заборављају да су нас сличне финансијске мегаломанске приче у прошлој деценији довеле до тога да тај клуб оде у лед. Три пута смо се баханалисали финансијски, са Змагом две сезоне (Пен, Обина, Фримен, Ракочевић и екипа), Шакотом (Гуровић, Хендерсон, О Бенон, Антић, Раичевић) и Пешићевим првим мандатом (Бесна нека два црнца, Кешељ, Штимац), сваки пут повећавали дуговања и на крају је свиња ипак истресао ону ствар на нама. Е па докле год у фудбалу постојимо, нема да се прави култ око било чега другог.

Боже Пијанац просто је невероватно колико ти смета КК. Сваки лик на Северу који има 5 грама мозга после 7 година мобилизација, лажних обећања, јавашлука, нерада, брукањем нечега што је некада била светиња, не може више да гледа овакав начин силовања ФК-а. Људи су све мање у фазону да толеришу садо-мазо иживљавања. Не ради се овде о никаквој еуфорији нити СЕВЕР то покушава да пропагира. Људи су жељни добре клупске организације а сити су од крађа и малверзација. Ништа ту нема чудно.
Не може СЕВЕР нити жели да предлаже ново језгро окупљања као што си рекао. Свако ће сам за себе да направи такву одлуку а како ствари стоје мислим да постаје јасно за шта и како ће се људи одлучити. На крају не кажу без везе: ”Свакоме по заслузи”. Доста са лажима и издркавањима по навијачима који живе за клуб. Можда је и боље тако па нека им тончеви и кокезе играју фудбал….
Reply

Messages In This Thread
Одг: Из угла Владе Маузера - by CEBEP - 01-29-2014, 06:08 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)