Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
(01-29-2014, 01:07 PM)Пијанац link Wrote: Мене у целој причи излуђује то што на пример СЕВЕР овде пропагира, а верујем да је у сличном фазону и Киза, а у стварном животу забрињавајуће велики број људи који фрустрирани због фудбала праве култ од КК-а и неко језгро окупљања.

Лакше мало бураз, не стављај ме у тај кош. То што сам ја разочаран у ФК није од Весића, већ од Зенита, а то је пре 10 година било.

Даље, мој мозак није пилићарски, већ доследан и веран, нисам као неки млађи цигани који су се сликали с Човићем на Калишу кад се узео куп, већ припадам оној старој групи која је пичкарала Човића и жену му, те 2006. године мислим, када смо једва ушли у халу у Железнику. А како смо ушли у халу? Чекали смо пола сата испред хале, па нам је речено уз доста натезања да нема места и да се вратимо. Вратило се нас 100 или 200 на станицу да чека бус, ту остали 5 минута у бусу и таман да кренемо назад у град, трчећи стиже један од вођа и каже нам да се вратимо, пустиће нас.

То памтим као да је јуче било, Човића схватам као нужно зло, ал га не пичкарам га, нит га дижем у небеса. Ако бих викао "Човићу мајсторе" то би се покосило с мојим скандирањем у Железнику пре 7-8 година..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Messages In This Thread
Одг: Из угла Владе Маузера - by KizaLion - 01-29-2014, 04:26 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)