Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
Па добро, може и до 2011. године, јер је те године кренуо оправак и једног и другог клуба. Не знам зашто је то битно. Уосталом сам си кренуо да поредиш КК И ВК. А то баш и није за порођење, јер у ватерполу са 100 сома евра можеш да ''освојиш све''. По твојим речима, а оно што је Север напоменуо, испада да је ККЦЗ најнездравији део СД, а поента моја и његова је да то није тачно. И да тачно је да ме ВК не занима, само не видим зашто си га ти убацио у причу око свега. Можда зато што си један од ретких међ' звездашком полуацијом, а вероватно и једини на форуму, који га интезивно прати и кад нису ове фенси утакмице на које се сјати и курта и мурта. На томе ти свака част, али мени је то задња рупа на свирали и све њихове трофеје из прошле сезоне бих мењао за титулу у фудбалу. И опет понављам какве то везе има са ККЦЗ на који си се без разлога острвио само зато што те исти не интересује.

Друго, бити задужен за финансије пре свега значи како ће се паре трошити, као и одредити рационализацију трошкова у клубу. Човић је урадио пресек стања до '96, занима ме само што не од '91. Вероватно то по налогу са врха - читај пичкоустог, да се не би откриле махинације ''аболираног'' које није захватила оптужница из 2008. године, којем је овај потребан као параван у клубу. Мада наравно да не верујем да је Џаја ту једини крив, као и за период после '96 године. Елем, након тога Човић излази са планом реорганизације, која између осталог предвиђа смањење запослених, а Џаја иде по клубу и прича како неће бити отпушптања, а као шлаг на торту је довођење за генералног секретара свог шурака Зечевића, позиција коју је некад имао Цвеле, који је у Звезди имао задатаК да НАБАВЉА ПАРЕ, а који при том ништа живо не ради у клубу и на крају као епилог имамо ону свађу, тучу и шта већ.

Дакле кад у клубу имаш милион струја и опструкцију на сваком ћошку,  што би се Човић бактао са повериоцима и цимао око смањења дугова и скидање блокаде прошле године у јануару први пут после ''милион'' година, да би те неспособни око тебе зајебавали на сваком кораку. Наравно, по мени је ту водећа одговорност пичкоустог који све људе у клубу изузев Тончева директно контролише, а не горе наведених, што наравно не аболира ни остале одговорности за катастрофално стање у клубу.

А што се тиче КК-а, па Човић је осим инфраструктуре какву већина клубова у Европи може да сања, унео и милион евра кеша у цео пројекат, и не, то нису његове ''слатке'' речи него чињенице. Занима ме са о колико је Џаја својих пара икад унео у ФК. О о изношењу истих из клуба нећу, довољно сам о томе говорио.

А што се тиче 2016. године, живи били па видели.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Из угла Владе Маузера - by 100%anti crnobeli - 01-29-2014, 11:36 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)