Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
Када је реч о маку и концу:

ВК од кад постоји је био једна од најнебтнијих секција СДЦЗ. До распада СФРЈ смо били на нивоу Јавора у фудбалу, ако не и горе, а након тога следи краткотрајан бљесак када смо били су прваци 92 и 93, као Црвена Звезда Јупекс и онда распад система до коначног гашења пре 4-5 или колико већ година и поновног васкрснућа.

ККЦЗ је од распада СФРЈ, закључно са 2012. годином освојио титуле 93, 94 и 98, и Куп 03 и 06. Према томе, од распада СФРЈ до почетка прошле сезоне, ККЦЗ има једну титулу и два купа више од ВКЦЗ. О периоду у ККЦЗ у СФРЈ нећу, било би глупо упоређивати неупоредиво. Толико о терању мака на конац, мада не знам зашто је то уопште битно.

Што се тиче одмразвања изворног КК, није тачно да се ништа не ради, 2011. године, урађен је УППР - унапред припремљен план реорганизације, који је орочен на 5 година и као такав оверен у Привредном суду. Према томе све иде по плану.

Поврх свега, свака част ВКЦЗ на свим освојеним титулама прошле сезоне, али да се не лажемо, за то је потребно много мање пара, а Бога ми и труда у односу на кошарку, пошто ватерполу у целом свету игра озбиљно једно 12 нација, од тога једно 6 у Европи. Мало сам карикирао за број, али верујем да није далеко.

А што се тиче односа Џајић -  Човић, не морам ја ништа да верујем овом другом, довољно ми је да видим Џајићеве изјаве:

''Вишак радника није проблем, можемо ми то да покријемо од једног јачег трансфера'' (на страну што ниједан трансфер не можемо да остваримо, већ нам сви беже без и раскидају уговоре без обештећења).

''Одлазак играча из омладинске школе није проблем'' - јок ја сам проблем.

Већ да не причам о инсистирању на довођењу Омеге и Оњила, који осим што су кириминалног квлаитета, су и преплаћени. За Омегу је ''неком'' плаћену 35 хиљада евра за ''чисте'' папире, иако је био слбодан, а за Оњила је плаћемо 475 хиљада евра и 30% од наредног трансфера.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Из угла Владе Маузера - by 100%anti crnobeli - 01-29-2014, 10:35 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)